10.2 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Имам чувството, че бяхме като заспали през първото полувреме

Любо Минчев: Имам чувството, че бяхме като заспали през първото полувреме

Тайната на нашата силна четвърта част бе в това, че се развиках на играчите, заяви треньорът на Берое

За нас все още нищо не е свършило, трябва да вземем още една победа. Тайната на нашата силна четвърта част бе в това, че се развиках на играчите. Имам чувството, че бяхме като заспали през първото полувреме. Изключение прави самото начало, когато правихме бързи атаки и вкарахме няколко пъти. Във втората четвърт все едно играхме на ходом“, заяви пред Маx Sport треньорът на Берое Любо Минчев след успеха на тима си над Черноморец със 76:72.

На Джеймс Гавин не му е за първи път да поема отговорност. Имахме и шанс в ситуацията с неговата тройка. Тази тройка ни помогна да излезем с една точка напред, но и някои грешки на гостите също. Това, което мога да кажа за Дамян Минков е, че наистина помогна много, особено срещу Черно море във Варна, както и срещу Галил Гилбоа в Балканската лига. Той ми помага от гледна точка на защита и борба в нападение. Не искам някакви чудеса от него. В бъдеще той трябва да подобри взимането решенията. Смятам, че с опита и с по-голямото спокойствие това ще стане“, допълни специалистът, чийто тим записа 11-тa победа в НБЛ през този сезон.

Здравословните проблеми в отбора вече ги приемам с усмивка. Нонстоп има само проблеми, дали някой болен или контузен, това е така от края на януари. Трудно ни е, особено сега в края с толкова мачове и Финална четворка в Балканската лига. Това стеснява още нашата ротацията, но такава е ситуацията. Няма да се предаваме. Няма треньор, който да каже, че мач не му е важен, независимо дали има значение за класиране или не. Лошото е, че ни се струпаха три срещи за една седмица и сега ставаме с още по-къса ротация, но ще се борим. Има голяма вероятност да се срещнем с Черноморец в плейофите, това зависи и от нас“, каза още Любо Минчев.

Берое взе предимство в битката за Топ 4 в редовния сезон в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани